Tiller videregående skole

E-sport på Tiller videregående er for de som ønsker opplæring og utvikling innen en sport i stor framgang. E-sport på Tiller VGS er et tilbud for alle, både de som bare synes det er gøy å game og for de som har ambisjoner og skal delta innen ulike turneringene på et høyt nivå. E-sport er en utdanning på linje med toppidrettstilbudet i fotball og håndball og gir karakter som i vanlige fag

E-sport

E-sport er en samlebetegnelse på ulike former for dataspillkonkurranser. E-sport er i dag en av de store idrettene, og tallet på utøvere i verden ventes å stige til 145 millioner i løpet av 2018.

E-sport med media

Alle som søker medier og kommunikasjon kan velge e-sport som et valgfritt programfag på Vg2 og Vg3.  Dette er et tilbud for de som liker gaming, film og foto og som samtidig ønsker å oppnå generell studiekompetanse.

E-sport med studiespesialisering

Dette er et tilbud for deg som er interessert i gaming, men samtidig ønsker studiespesialiserende kompetanse. Alle kan søke Vg1 studiespesialisering med e-sport. Du vil da ha mulighet til å ha e-sport i alle 3 årene du går på videregående skole. Hvis du ikke ønsker å ha e-sport på Vg1, så kan du søke dette på Vg2 og Vg3. 

Tiller E-sport

E-SPORT TEAMET VED TILLER VGS

E-sportteamet består av ulik kompetanse som dekker alt fra taktiske egenskaper innen spill til organisering av ulike turneringer. Vi som jobber med e-sport er genuint interessert i gaming og har lang erfaring innen de ulike spillene vi tilbyr. Vi er opptatt av sportens framtid og hvordan vi best mulig kan tilrettelegge for at utøverne skal oppnå sine mål.

Alexander
Lærer og aktiv gamer
Edvard
Lærer og aktiv gamer
Wiggo Sunde
Avdelingsleder og ansvarlig

SAMARBEIDSPARTNERE

Vi ønsker å være en positiv og aktiv del av e-sportmiljøet i Norge. For å nå våre ambisiøse mål er det nødvendig å ha gode samarbeidspartnere som jobber på et høyt faglig nivå med gode etiske verdier. Våre samarbeidspartnere er med på å løfte idretten og spillmiljøet i Norge.

BitFixGaming
pineleaf Studio
Pineleaf
Nyx eSports

Aftermovie fra CS:GO turnering

CS:GO turnering på Tiller videregående skole

Teaser til Tiller E-sport

Dota 2 Turnering på Tiller videregående skole